Bilder til bloggen

Et bilde sier mer enn tusen ord. Hva som utgjør et godt bilde, vil komme an på øyet som ser. Ved å bruke bilder på riktig måte på bloggen din, kan du få gjennom et budskap på en mye bedre måte enn en tekst uten bilder kan.

Det riktige utstyret

Det er ikke til å legge skjul på at riktig utstyr vil gi deg bedre bilder. Likevel er det ikke nødvendig å investere i dyre kameraer, stativer og lys som du ikke helt vet hvordan du bruker uansett. Ved bruk av en telefon kan du faktisk ta utrolig gode bilder. Ta deg en kjapp tur gjennom de ulike innstillingene på telefonen, eller ditt foretrukne kamera, for å venne deg til de ulike funksjonene. Ved å kjenne ditt kamera 100 % kan du utnytte dets ulike funksjoner fullt ut.

De beste redigeringsverktøyene

Redigering av bloggbilder kan gjøres både på PC og telefon. Det finnes en mengde ulike apper som redigerer bilder godt. Her kan du velge å gi dine bilder en fin finish som styrker det du ønsker å formidle med bildet. Prøv deg frem til du finner ulike filtre, funksjoner og verktøy som passer din egen stil.

admin