Blogging i Norge

9025031-blog-written-with-antique-letterpress-type

Bloggere er ikke helt som mennesker flest. Noen kaller dem for pseudokjendiser, men dette kunne faktisk ikke vært lenger fra virkeligheten. For hvorfor blir bloggere populære? Til forskjell fra kjendisene, er det ikke bare fordi ansiktet deres har vært på TV-skjermene. Til forskjell fra kjendisene har bloggere noe å si, noe å fortelle. De har meninger de vil dele, spennende historier. Bloggere har blitt kjente på grunn av deres skrivestil, deres ordforråd, deres interessante liv. Nå er ikke alle bloggere kjent, og det er langt ifra alle som faktisk prøver å bli kjent. For blogging er mye mer enn en jobb, mer enn et yrke.

Blogging som mentalt verktøy

Psykologer anbefaler blogging for personer med angst eller stress, slik at man kan få ut sin frustrasjon og dele den med omverdenen. Unge mennesker blogger om sine problemer, og får den støtten de behøver fra andre likesinnede med samme problemstillinger. Dermed kan man si at blogging er fremtiden, en viktig del av samfunnet som behøver all støtten og oppmerksomheten den kan få.

Blogging – en del av fremtiden vår

Med tiden vil blogging garantert bli en viktig del av kulturfeltet, siden mange ulike stemmer vil bli hørt og flere nyanserte meninger vil bli spredd. Blogging i Norge er kanskje ikke like utbredt som i utlandet, men vi er også på full fart mot fremtiden her i landet. Utallige bloggere tjener allerede til livets brød gjennom korte historier og innblikk – med tiden vil disse bli rollemodeller for den yngre generasjonen som vil anse blogging som deres personlige bidrag til den kulturelle utviklingen av Norge.