Din historie, dine ord, din stemme – Din blogg

En blogg er en utmerket plattform på nettet hvor enhver kan ta i bruk stemmen sin og formidle sine individuelle tanker, opplevelser, unike erfaringer og mye mer. Gjennom en blogg kan du forfatte og publisere om det du bryr deg om, om det skulle være matlaging, markedsføring, utdannelse, helse, litteratur, finans, politikk, din historie, eller om det skulle være om frimerkesamlingen din – the sky is the limit.

Men husk at når du skriver er det viktig at innholdet ditt er nettopp det, ditt eget og ikke en kopi av noe annet. Et annet viktig element i bloggskriving er at du finner og bruker din egen tone i teksten din, fordi din stemme er unik og det er din stemme folk ønsker å høre ved å lese din blogg. For all del, la deg inspirere av andres ideer, forfatterskap og talenter, men sørg alltid for at du skriver ut fra din egen brønn, ditt eierskap av din egen historie og ikke kopierer fra andre.

Folk ønsker å erfare noe autentisk gjennom det du skriver, og kanskje til og med noe litt personlig også, men husk at det er en stor forskjell på personlig og det du holder kjært bak kulissene i all fortrolighet. Personlig kan være at du deler noe som er ditt, eid av deg og dette kan gjøres med alle typer blogging.

admin