Finn en trendy stil som passer deg

Mannlig mote i 2017 er spennende. Det er spennende fordi du har flere valg å ta. Du kan velge om du vil gå for den klassiske stilen som kan minne litt om koloni-tiden fordi den er helt lys i fargen, enten lysbrun eller hvit. Du kan velge om du vil ha en litt røffere army-look. Eller du kan velge om du vil være fullstendig urban i fargerike klær som er litt for store. Nettopp det at valgmulighetene er der, gjør at du kan velge å være trendy, men samtidig ha en personlig stil. Noe som passer nettopp deg, med andre ord.

Det er også mulig å kombinere trendene. Du kan bruke den klassiske stilen på kontoret og den lette kamuflasje-stilen på fritiden. Den urbane stilen vil helt klart bli for mye på kontoret, men om du har en ledig dag i byen, så vil den passe helt supert. Det viktigste med trendene nå i 2017 er individualismen og retten til å være deg selv, selv om du tross alt følger moten. Hvor flott er ikke det?

Stayhard har en god del tips for deg som gjerne vil være trendy nå i 2017. Her kan du finne gode, nye produkter som du kan legge sammen med de andre klærne som du allerede har i garderoben din og som du kan kombinere med klærne fra i fjor for å bli med i trenden slik den er i dag. Enklere blir det ikke. Du kan godt gå for de lyse fargene, men det er også lov til å boltre seg i farger i år. Da er det de klare, sterke fargene som sender signalene til omgivelsene om at du er til stede.

admin