Forskjellige typer blogg

Det finnes flere forskjellige typer blogger på nettet i dag ettersom det er mange ting å skrive om. Det kommer an på hvem bloggeren er, hans eller hennes historie, mål og hva bloggeren ønsker å dele med omverdenen. Ved å ha en blogg er du din egen redaktør og også din egen utgiver. Blogger kan bli inndelt på tre forskjellige måter: Agenda, eller ambisjon, hva bloggen inneholder og hvilken type media bloggen er.

Det finnes for eksempel videoblogger og fotoblogger, eller blogger som omhandler kunst. Det er mange måter å fortelle en historie på. Den formen vi kanskje har mest assosiasjoner med når vi tenker på blogging er den litterære formen. Den kommer ofte i form av personlige blogger og i kommersiell form. Men selv om de begge er litterære, er det alltid positivt å ha noe visuelt for leseren å tilknytte historien til bloggeren med.

Den kommersielle formen for blogging er ofte brukt i organisasjoner, selskaper og industrier. Disse er ofte satt opp i hensyn til kunder og forskjellige parter slik at kommunikasjonen mellom dem kan styrkes. De aller fleste blogger omhandler et tema – det kan være alt fra musikk og mote til helse eller barneoppdragelse. Alle har noe å si, det gjelder bare å finne plattformen sin.

admin