Forslag på hvordan du kan skrive en god blogg

Tenker du å blogge? Her er noen råd om hvordan du kan lage en bra blogg. Hvis du ønsker at folk skal lese bloggen din er det viktig at den har gode kvaliteter, men før du begynner er det viktig å tenke på hva du ønsker skrive om og hvilken målgruppe du ønsker å nå. Sørg for at du ikke kopierer fra andre, men finner din egen stemme.

Ikke vær redd for å dele erfaringene dine, eller historiene du sitter inne med, fordi lesere er tiltrukket av ærlige og reelle historier. På Internett har vi en tendens til å fremstille en mer eller mindre perfekt modell av livene våre, noe som ikke stemmer med hverdagen vår. Vær menneskelig og vit at det er autoritet i å dele svakheter og i tillegg være litt sårbar når du skriver innenfor sunne grenser, kan være et pluss. Hvis du skriver bloggen din på en fengende måte, for eksempel at du bygger fortellingen din som et puslespill fra uke til uke, så kan det være en sterk og positiv opplevelse for leserne dine.

Andre viktige faktorer å huske på når du skriver blogg, er å føre gode setningstrukturer og korrekt grammatikk slik at det er behagelig for leserene, men vær ikke redd for å eksperimentere med forskjellige måter å skrive på. Bilder er også et stort, positivt bidrag til å få oppmerksomhet til bloggen din. Gode blogger har god informasjon, de inspirerer leserne, og har god kommunikasjon med følgerne sine.

admin