Forslag til blogg

Du har bestemt deg for å skrive en blogg, men trenger noen ideer før du starter opp. Det finnes billioner av blogger der ute i cyber-verdenen og vi skal ta en titt på noen av kategoriene som finnes. Det viktigste er at du ikke kopierer fra andre, men bruker din egen stemme og din egen historie slik at innholdet i bloggen er autentisk ditt. Det er også viktig at du skriver noe du bryr deg om og som du brenner for. Her er noen forslag som kan hjelpe deg å komme i gang.

Mote: Her er det mye å ta seg til innenfor sminke, hår og klær.

Mediablogg: Kanskje du liker å fotografere eller filme? Du kan blogge om det, ta bilder eller filme. Eller kanskje du har lyst å undervise på nettet? Da kan filmapparatet ditt komme godt med. Kanskje du skal på langtur og ønsker å lage en video blogg om det? Ja, mulighetene er uendelige.
Markedsføring: Dette er en fin plattform for organisasjoner til å informere og kommunisere med kunder og klienter.

Fortell din historie: Bruk stemmen din på skjerm til å fortelle din historie eller dine refleksjoner. Ikke være redd for å være litt sårbar. Det er verdifullt og kan være et sterkt virkemiddel for leseren.

Musikk: Her kan du snakke om favorittene dine, konserter, nye album. Eller kanskje du kan spille et instrument selv? Da er blogging en fin måte å dele dette med andre på.