Foto til bloggen

camera_309207425

Selv det aller beste skrevne ord blir bedre med bilder til. Bilder er noe som fremkaller følelser hos folk på en litt annen måte enn ord, og dette er noe alle som lever av blogg bør ta til seg.

Det å legge til bilder ved siden av godt skriftlig materiale er noe alle de største organisasjonene har forstått for lenge siden, og det er ikke uten grunn at mange av de aller største kunstskattene i Europa er av religiøs art. Leonardo da Vincis Nattverden er selvsagt det mest kjente blant disse. For en blogger gjelder det å ta dette i bruk ved å bruke bilder til å illustrere det man blogger om. Ved å ta flere bilder i hverdagen vil man raskt få et stort arsenal av bilder til bruk i denne sammenhengen, og du vil også få noen som du kan sette inn i fotorammer og ha på veggen hjemme til eget bruk.

Det er nemlig ikke slik at det er så lett å bestemme seg for å finne frem kameraet og ta det beste bildet som passer til den bloggposten du skal legge ut. Slikt kommer nemlig ikke på kommando, men som et resultat av at man er årvåken og klarer å fange gode situasjoner i hverdagen.Ved å finne disse situasjonene og ta bilder av dem stiller du langt bedre til å appellere til leserne dine, særlig i et medium som blogg. En blogg er tross alt noe leseren skal føle at lever, noe som eksisterer og utvikler seg ved siden av den. Dette skiller bloggen fra en bok eller et blad, og de bildene du tar i hverdagen kan i aller høyeste grad være med på å påvirke den levende følelsen du vil at leserne dine skal sitte igjen med. Et bilde sier mer enn tusen ord, men sammen med noen ord sier de virkelig mye.

 

admin