Hvilken bloggertype er du?

Alle blogger trenger et tema. På den måten treffer du en spesifikk målgruppe og en gruppe lesere som er genuint interessert i innleggene du skriver. Om du hopper fra tema til tema kan bloggen fort virke rotete og uinteressant. Temaet kan du velge fra en stor mengde stikkord. Hva slags type blogger er du?

Hverdagsbloggeren

Dette er personen som skriver om hverdagen sin. På Norges største bloggportal finner du disse bloggene i overflod. Dette gjør dem imidlertid ikke kjedelige. Hvert eneste menneske sin hverdag er annerledes og ditt eget liv kan oppleves interessant av andre. Kanskje har du en spennende jobb, en interessant hobby, reiser mye eller har et turbulent og begivenhetsrikt liv?

Sports- eller spillbloggeren

Nå er veldig mange fokuserte på å ta vare på egen helse og kropp. Dette ser vi på alle bloggene som baserer seg rundt temaene mat og trening. Fitness og trening er imidlertid ikke den eneste formen for sport. Sjakk er et eksempel på dette, og mange spiller på sjakkbrettet på nett. Mange er også glade i å spille på et spennende casino på nett. Det finnes med andre ord mange sport- og spillhobbyer som kan være verdt å skrive om på bloggen.

Politikkbloggeren

Det er mange som ønsker å dele sine egne meninger. Via en blogg kan du dele dine meninger helt uten filter. Flere og flere bruker blogger til å dele sine tanker om relevante situasjoner, eller andre ting som omhandler hverdagen.

Den varierte bloggeren

Selv om du har valgt et generelt tema for den nye bloggen din, betyr ikke dette at du er nødt til å holde deg til det hele tiden. Det er positivt om du stort sett holder deg til temaet, men det er ikke sjeldent du ser sportsbloggere blogge om politikk, hverdagsbloggere dele sunne matoppskrifter, eller politikkbloggere dele mer av hverdagen sin. Blogg om det du liker!

admin