Hvordan få trafikk til bloggen din

Det er mange måter å øke trafikken til bloggen din på. Når du først skal lage en blogg er det veldig viktig at bloggen din, eller internettsiden din, er SEO-vennlig, slik at de forskjellige søkemotorene som Google, Bing og Yahoo, kan lettere gjøre synlig siden din i søkemotorene sine.

De mest effektive metodene for å øke trafikk til en nettside eller en blogg på er å bruke sosiale medier som Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Flickr, eller LinkedIn. Her spres nyheter som ild i tørt gress og det er en flott måte å annonsere din nye blogg på. Et annet, veldig viktig element er å ha bilder og illustrasjoner på nettsiden din.

Ved å ha bilder på bloggen din skaper det mer trafikk gjennom bildesøk. Bilder forbedrer også kvaliteten på nettsiden din og folk blir mer dratt mot den. Hvordan du har utviklet siden din og hvordan den ‘‘føles’’ for brukerne har også stor innvirkning. Du kan invitere andre, gjestebloggere, til å legge inn noe på bloggen din, og det samme kan du gjøre for andre bloggere. Sørg da for at du har inkludert en link til bloggen din, eller linken til gjeste bloggeren på nettsiden din.

admin