Hvordan komme i gang

Aldri har det vært enklere å lage en hjemmeside enn det er i dag. Aldri har det vært enklere å blogge. Aldri har det vært enklere å dele sine meninger og tanker med utallige mennesker på nettet. Hvis du vil sette i gang med å skive en blogg, er det bare å bruke et par minutter på oppsettet.

Det enkle er ofte det beste

Den enkleste og mest brukte plattformen for blogging er WordPress, et gigantisk nettsted for bloggere fra alle kanter av verden. Velg et brukernavn, velg hvilke tema du vil blogge om (en beskrivelse), velg deretter en sjablong for utseendet av din hjemmeside, og velg om du vil betale for ekstratjenester eller ikke. Så er det bare å sette i gang. Som regel lønner det seg å bli ferdig med designet før man starter med alt annet – en god blogg bør være brukervennlig og lettlest, slik at folk ikke bruker lang tid på å finne frem. Deretter er det bare å fylle den med tekst.

Husk at en god blogger er en aktiv blogger. Leserne dine vil forvente å se nye innlegg hver eneste dag, ellers vil de neppe komme tilbake. Del dine meninger, bilder, innblikk og forundringer, så vil du se at folk vil stikke innom nettstedet ditt med jevne mellomrom.

admin