Hvordan lage en god vlog

 

Får å lage en suksessfull videoblogg trenger du først og fremst et tema. Deretter trenger du et videokamera, og forhåpentligvis har du også mulighet for lydopptak. I postproduksjonen er det også kritisk at du sørger for at bildet og lyden i videoen din er i sync før du laster den opp.

God lyd er like viktig som et godt bilde. Pass på at det ikke er bakgrunnstøy når du filmer og at du har godt med lys, men ikke for mye og heller ikke for lite. Sørg for at du har stilt inn kameraet ditt slik du ønsker det for dine omgivelser. Etter at du har filmet det du ønsker å formidle må du som oftest redigere filmen. For å gjøre dette trenger du en PC.

Det er mange apper og nettsider i dag som kan gi deg en god plattform for å redigere filmen din og det er viktig å implementere her at kvaliteten av innholdet, bildet, filmingen, lyd og lys har stor påvirkning når det gjelder tilknyttingen av vloggen din og suksess. Når alt dette er gjort kan du laste opp vloggen din på ønskelig nettside. Gratulerer, du har nå laget din første videoblogg.

admin