Intro til videoblogging

Har du hørt om videoblogging, eller vlogging som det også heter? Vlogging er en måte å blogge der man bruker film, gjerne et webkamera, til å gi det samme personlige preget som en bloggpost gir. Det ble først populært rundt 2005. Videoblogging kan være ganske morsomt, lærerikt og interessant.

Kanskje du har noe å dele, men av forskjellige grunner har du kanskje ikke så mye til overs for å forfatte eller dikte. Det er mange som føler det slik. Kanskje du er mer teknisk anlagt og liker å filme, eller du har en lidenskap for å undervise? Det er mange muligheter innenfor videoblogging. Du kan, for eksempel, ta med video kameraet ditt og filme ditt neste eventyr, om det er en tur opp Galdhøpiggen, eller du driver med crossfit, eller du kan snakke flere språk.

Mulighetene er mange og atskillige. Kanskje du liker å reparere ting? Du kan til og med lage vloggumentar (dokumentar i form av vlogg). Blogging kan ta mange former. På Internett kan du finne mange såkalte ‘hvordan gjøres det’ videoblogger som du kan få mange gode ideer fra. Hvis du får mange nok seere, kan du til og med begynne å tjene litt penger på videoene dine.

admin