Kan du tjene penger på å blogge?

Ja, det er vel et spørsmål mange har stilt, men er det mulig? Det finnes i dag toppbloggere som tjener tusenvis, og noen av de tjener hundrevis av tusen kroner ved å blogge. Men hvordan gjør de det? Og hva med andre bloggere som kanskje står litt lenger nede på siden? Tjener de penger på å blogge?

Det er først og fremst veldig viktig at bloggen din har godt med trafikk og det er like viktig at fokuset er på at innholdet er av god kvalitet. Innholdet i en blogg er viktigere enn inntekt. Slik bygger du lojale og interesserte tilhengere. Men det tar tid og det er heller ingen som kan love at du vil tjene penger. Men mulighetene er der.

Det kommer an på hva du fokuserer på i bloggen din, men har du en blogg om mote og sminke, for eksempel, kan du ta kontakt med forskjellige selskaper om produkter som du føler passer best for bloggen din. Det er mulig å tjene penger ved å skrive om de forskjellige produktene eller at selskapene annonserer på bloggen din slik at andre klikker på linkene. I senere år har de ansvarlige for mange bloggtjenester lagt det opp slik at alle kan tjene litt penger på annonsering, men her er det ikke snakk om stor inntekt.

admin