Klær til festen

skjorta

Hvis du vil være skikkelig kar til festen, så er det egentlig bare en ting som gjelder, nemlig den udødelige skjorten. Det finnes funn på herreskjorter helt tilbake til vikingtiden, og det er hevet over enhver tvil av plagget på alle måter kan defineres som tidløst. Men hvor finner du egentlig en god skjorte, og hvordan ser skjortemoten ut for det kommende året?

En sikker vinner

Når du leter etter en ny penskjorte kan det være lett å bli overveldet av de mulighetene som finnes. Dersom du ønsker å bestille på nettet blir fallgruvene enda flere. Hos Neckwear finner du en lang liste med kvalitetsskjorter fra alle de ledende motehusene til konkurransedyktige priser. Designere som Stenströms, Eton, Tiger of Sweden og Hugo Boss er bare noen av merkene de fører. Skjortene er godt organisert i kategorier etter passform (slim, extra slim, fitted, etc.) eller farge (grå, blå, lys blå, stripete, svart, hvit, rosa, etc.). Nettbutikken har også gode tabeller for å ta mål og størrelser, men skulle du allikevel være uheldig med bestillingen, tilbyr de også 100 dagers åpent kjøp.

Året 2017

I 2017 er det kvalitet og detaljer som gjelder. Enten du går for genser og blazer eller skjorte og slips, så er det ikke tvil om at det tilbehøret som virkelig setter prikken over i-en. Dette er derfor året der du godt kan koste på deg et par skikkelig kvalitetssko, en stilren klokke, bukseseler eller en ny, elegant sekk eller dokumentmappe. Det er morsomt å se at det stadig blir flere måter for menn å uttrykke seg selv i motebildet, enten du går for noe litt mer avslappet eller tar den helt ut med snipp og vest.
Den hvite skjorten er selvfølgelig et uslåelig valg, men utover det er årets garderobe eller stilren i mørke høstfarger som brunt, grønt, svart og burgunder. Det er allikevel lov å leke seg i påvente av våren, og året som kommer legger også opp til lyse bukser og blåstripete skjorter som er garantert å lyse opp både ditt og andres humør når du dukker opp til fest.

admin