Populære blogger for kvinner

Blogging har blitt veldig populært de seneste årene, og det er absolutt å anbefale for alle og enhver å starte en blogg – dette er veldig godt for psyken samtidig som man får skrevet ned enkelte tanker og deretter lagret dem for all fremtid. De aller fleste bloggerne har dette kun som en hobby, men enkelte har vokst til såpass store høyder at de nå kan slappe helt av og vie deres liv til blogging. For disse har blogging ikke bare blitt et yrke, men også en livsstil.

Norges mest kjente kvinnelige blogger – fotballfruen

Dette gjelder i hvert fall den mest kjente kvinnelige bloggeren i Norge – den populære fotballfruen Caroline Berg Eriksen. Hun har blogget i noen år under pseudonymet «fotballfrue», og vokste i 2010 til å bli Norges mest besøkte blogg. Her blogger hun om mote, om sin lidenskap, sine barn og selvfølgelig sin mann – den kjente fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen.

Mange gode blogger å velge mellom

Andre populære norske blogger for kvinner er «tinteguri», som drives av forfatteren Anita Krohn Traaseth, samt «grønne jenter», som drives av ti engasjerte kvinner. Der «tinteguri» blogger om mote for voksne kvinner og gir oss innblikk i hvordan moderne kvinnelige ledere lever sine liv, har «grønne jenter» heller fokus på omverdenen og gir oss miljøvennlige metoder som kan forbedre verden vi lever i.

Foretrekker du blogger for kvinner på engelsk, kan du gå rett til BlogHer.com, der en oppdatert samling av flotte artikler fra kvinnelige bloggere er ryddig listet opp. Les deg opp på de nyeste brudekjolene, massevis av skjønnhetstips, spennende artikler om kosthold og dietter, samt alt annet moderne kvinner vil ha informasjon om.

admin