Populære bloggere

I dag finnes det mange, varierte og populære blogger både i utlandet og i Norge. I Norge alene er det hundrevis av slike blogger. Men det er selvsagt noen av bloggene som skiller seg ut og en av de er Jan Simonsens blogg. Jan er forfatter, journalist og har også vært stortingsrepresentant. Simonsen er en av de mest initiativrike bloggere på nett i dag.

Men de to fremste bloggere her til lands er fortsatt Ida Wulff og Ulrikke Lund med tilsammen over 3 millioner besøk på bloggsidene på bare to måneder. Idas blogg omfatter musikk, mote, og uteliv, men bloggen hennes tar ofte form lik en åpen dagbok. Bloggen hennes hadde omtrent to millioner besøk på to måneder. Hun beverter også til tider konkurranser på bloggsiden hennes.

Ulrikke blogger om mote, men som med Idas blogg er den også mest lik en dagbok. Ulrikke hadde mer enn en million besøk på to måneder og er nå altså Norges nest største blogg. På tredje plass, kommer 16 åringen Julia Nyland Ørshal som blogger om høyt hår og uttrykk med forskjellige meninger på bloggen sin. Alle disse bloggerne har en fellesnevner i stor trafikk – og slike bloggere kan vi lære noe av.