Spillblogger blir stadig mer populære

Siden miljøet rundt elektroniske spill i alle former og utgaver bare blir større og større skulle det også bare mangle at bloggingen rundt dette også vokser. Spesielt nettspill skaper stor interesse, antageligvis fordi det både er sosialt og har et ekstra konkurranseaspekt ved seg som man ikke får når man spiller alene.

Det føles godt å vinne

Konkurranse kan bringe ut det beste i oss – uansett om vi konkurrerer mot venner, fremmede, en tidligere rekord eller vår egen personlige rekord. Det finnes nesten like mange tilskuere som deltagere i miljøet rundt elektronisk sport, og det kan på mange måter minne om mer tradisjonelle former for idrett. Fansen finner seg et favorittlag å heie på, følger kampene direkte over nettet og leser seg opp på resultater og spådommer fra ekspertene på bloggene.

Når du spiller på nettkasinoer føles det nok litt ekstra deilig å vinne, siden det også betyr at du får ekte penger inn på kontoen om du er heldig og smart nok. Og vil du vinne store penger her kan det lønne seg å holde seg oppdatert på ting som hvilke nye spill som har kommet ut og hva ulike jackpoter ligger på.

Kontroversielt blant den eldre generasjonen

Det finnes nok av foreldre, lærere og andre som er skeptiske til denne trenden. Det er selvfølgelig mulig at noen av dem har et poeng, siden det iblant kan ta oppmerksomheten til elevene vekk fra undervisningen. Dette handler selvfølgelig mer om måtehold og timing enn om at interessen er negativ i seg selv.

Akkurat som med alt annet er det også viktig at man ikke lar verken spilling eller lesing av spillblogger gå på bekostning av viktigere ting. Men når du har både tid og fokus til det kan du ende opp med både gode minner, masse spennende underholdning – og kanskje til og med noen ekstra kroner.

admin